Is de vernieuwde Crème Repair

 
Wij zouden Nibet niet zijn, om geen gebruik te maken van onze nieuwste natuurlijke grondstof, de olie uit de pitjes van Frambozen!
Dat frambozen gezond zijn, weten we inmiddels wel. Maar de plaats waar deze kracht is geconcentreerd, vinden we bij planten altijd in de zaden, pitjes of kiemen. Zo ook bij de framboos. De pitjes worden na het winnen van het sap zorgvuldig "koud geperst". Zo wordt een prachtige zuivere olie gewonnen met bijzondere eigenschappen.
 
 
 

Frambozenolie

Frambozen olie is een belangrijke bron van meervoudig onverzadigde vetzuren met inbegrip van Ω3 en Ω6 (Linoleen en alpha-linoleenzuur). Ze bevat een hoge concentratie aan antioxidanten waaronder tocopherolen en tocotriënolen.
De combinatie van het hoge gehalte aan tocopherolen en carotenoïden maakt deze olie een ideaal hulpmiddel bij huidproblemen. De olie bevat Fytosterol, dat het slechte Cholesterol verlaagt.
De olie heeft een heldere goud-oranje kleur en fruitige geur. Wordt snel door de huid opgenomen. Door het hoog gehalte aan α-linoleenzuur, dat anti-inflammatoire eigenschappen heeft, is het een uiterst geschikte olie om behandelingen van huidaandoeningen te ondersteunen en kan zo ook gebruikt worden als actief ingrediënt bij functionele massages.

 

Afbeelding invoegen  
Crème met hoog aandeel Frambozenolie
Met zo'n hoog aandeel olie, blijven de eigenschappen herkenbaar bewaard. Met de crème formule hebben we de eigenschappen kunnen uitbreiden met:
- een perfect huidgevoel
- heel goede smeerbaarheid en spreidingsvermogen
- sterk hydraterende eigenschappen, altijd nodig
- en in het bijzonder bij schilferende huid en kloven
De crème is nu verkrijgbaar in dispensers van 50 en 200ml
We brengen dit product nu als de vernieuwde Repair.