Pakkingen

Al vele jaren staan we bekend als specialisten op het gebied van maskers en pakkingen. We maken bij de producten onderscheid in Poeder-, Crème- en Soft Cream pakkingen. De kenmerken en toepassingen worden hieronder toegelicht.
 
Poeder pakkingen
 
Deze producten zijn puur natuur, zijn lang houdbaar en bevatten geen conserveermiddelen. Ze laten zich makkelijk met warm water mengen tot een smeuïg papje. Opbrengen doen we met de hand of een kwast. Lekker afdekken met folie en daarna 20 minuten de vele werkstoffen hun werk laten doen. Behandelingen kunnen gezicht, lichaam of partieel zijn:
 • Gezicht (pukkels, rimpels, mineraliseren, betere doorbloeding enz.)  
 • Lichaam (weldadig, afslanken, doorbloeden, detox,..)
 • Benen en voeten
 • Rug
 • Buste versteviging
 
 
Wij hebben 2 soorten poeder pakkingen:


.
Bij een volledige lichaamspakking is een douche aan te raden. Heeft U die niet beschikbaar, dan zijn de crème en soft-cream pakkingen de oplossing. Natuurlijk de klant laten rusten en nabehandelen met onze fijne Algen Body Milk.
 
Crème pakkingen (Douche niet nodig)
 
Bij poederpakkingen moet men zelf water bij de werkstof mengen. Bij crème hebben wij dit al gedaan. Het is dus al klaar voor gebruik. Een bijkomend voordeel is ook nog, dat bij de nabehandeling het residu makkelijk met een kompres of handdoek kan worden afgenomen. Dat scheelt bij een complete lichaamsbehandeling een douche ronde. Heeft u geen douche, dan zijn deze behandelingen wel heel aantrekkelijk om te gaan geven.  Zeker voor de kleinere salon!
 
 
Afbeelding invoegen  

Op dit moment hebben we 3 Crème pakkingen in het assortiment

 • Algen
  met o.a. veel Algenextracten en mooie koudgeperste oliën. Lees verder >
 • Choco & Kokos
  met mct olie uit de cocos en een kiss of Choco. Lees verder >
 • Rhassoul pakking met o.a. micro-pearls Een combinatie van een pakking met een peeling.

 

 
Onze Crème pakkingen zijn opgebouwd met veel natuurlijke ingrediënten. Zelfs de emulgator is gemaakt uit bestanddelen van kokos en suikers gewonnen uit maïs. In de receptuur komen we verder shea butter, Jojoba, Argan, Avocado, extra vitamine E en natuurlijk de hoog werkzame Algenextracten tegen.
 
Voordeel van een crème pakking is, dat we de mogelijkheid hebben om extracten (b.v. Algen) te combineren met veel oliën en andere werkstoffen. Dat geeft extra mogelijkheden.
 
De pakkingen leveren we klaar voor gebruik aan. U hoeft ze alleen dun op de huid te smeren en met folie af te dekken. Na 20 minuten de folie afnemen en de pakkingrestanten met een kompresdoek afdeppen. Douchen is niet nodig, maar mag natuurlijk wel.
 

Soft Cream pakkingen (Douche niet nodig)
 
Ook hier hebben we het over een product, dat direct klaar is voor gebruik. Lekker dun opsmeren en afdekken met folie. Eigenlijk net zo als bij de dikkere crème pakkingen.  
 
 
 
Op dit moment hebben we 2
Anti-stress Soft Cream
pakkingen in het assortiment:
Op dit moment hebben we 6
Exclusief Soft Cream
pakkingen in het assortiment:
 
 
 
 
 
Vliesmasker
       
Een vliesmasker is een A4 vel, gemaakt van heel zuivere collageen. Wanneer het vel op de juiste wijze als masker wordt aangebracht, wordt het collageen, samen met de gebruikte werkstoffen aan de huid over gebracht. Het dringt diep in de poriën. Het collageen werkt daar dan als een spons. De huid trekt glad.
Het wordt m.n. gebruikt bij de rijpere huid. Het is de anti-rimpel behandelingen.
Het meeste en langdurigste effect ontstaat wanneer er in het begin 2 - 3x per week zo'n masker wordt gegeven.